0
0 Ft
 x 

Üres Kosár

MONCHESSE RACLETTE FOOD TRUCK KIAJÁNLÓ

Moncheese food truck
Moncheese food truck
A Moncheese Raclette, a svájci hegyekben élő pásztorok kedvelt ételéről a Raclette sajtról kapta a nevét. A Raclette sajtot eredetileg, a tűz körül összegyűlve készítették el- a véletlen megolvadt sajtot rákenték a krumplira és így fogyasztották. Mi ezt a megolvadt sajtot a mindenki által kedvelt szendvicsekbe álmodtuk újra. Azonban nem a hagyományos értelemben vett szendvicsalapokkal terveztünk, hanem kiváló minőségű pitában, perecben, wrapban és magos buciban. Hosszas keresgélés után állt össze a hozzávalók listája; különösen ügyeltünk arra, hogy hazai termelőktől szerezzük be az összes alapanyagot és a vegetáriánus étrendet és a gluténmentes követőkre is gondoltunk. A Burger kedvelőknek is készítünk Raclette Buffaló Burgert mely marhahússal készül. Az idei év két új Burgert hoz, a Yellow Raclette Burger mely dupla raclette sajtos, és az izgalmas Crunchy Raclette Burger amit ropogós nachos teszi felejthetetlenné! Cégünk csak minőségileg kiváló termékekből készíti szendvicseit és folyamatosan igény szerint újabb és újabb Burgerekkel bővíti választékát. Rendezvényeken és az üzletünkben a vásárlói visszajelzések, minden esetben kiváló minősítésű volt.

Alapanyagaink: -bécsi perec (sajtos és magos), pita, wrap, magos buci, -mortadella, főtt-füstölt sonka, enyhén csípős paprikás szalámi / Glutenmentes /, bivaly hús pogácsa -raclette sajt -coleslow saláta, paradicsom, uborka, gyöngyhagyma, jalapeno paprika, -idény szerinti zöldségkrém.

Cégünk 18 éves múltra nyúlik vissza üzletünk a sajtkedvelők helye, amely a XIII.kerületben a Katona J. utcában található, de 2020-ban a cég tevékenysége bővült mozgó vendéglátással, a vásárolt food truck autóval, mellyel fesztiválokra-rendezvényekre járunk. 2020-21-ben a több rendezvényen vettünk részt a West-End tetején a borpikniken és a Kincsem parkban megtartott ügető és galopp derbin, a Szabadság téri utcazene fesztiválon, Terézvárosi pikniken, és a soproni utcai gasztro show-n! Vannak további megkeresések különböző rendezvényekre. 2022-ben már Motocross hétvége, Freeze Fesztivál van a hátunk mögött! Májusban indulunk tovább!

Amennyiben elnyertük tetszésed, szeretnél megismerni minket, kisebb- nagyobb rendezvényt tervezel hívj, írj nekünk!

Besenyeiné Heincz Mónika

+36 70 612 1832

cafe2005kft@gmail.com

www.moncheese.hu

Kapcsolat

Moncheese

1137 Budapest Katona József utca 24.

Telefon: +36 30 179 6923

Email: info@moncheese.hu